lauantai 12. marraskuuta 2011

Varjoteatteria!

Oi voi yks elämäni rankimmista viikoista alkaa olla takanapäin.. Kuulin kotopuolesta erittäin ikäviä uutisia minkä takia ei kouluun ole voinu keskittyä 110%, mutta en millään voinut jättää varjoteatteri- projektia välistä.. No eipä niistä huolista enempää, vaan kirjottelen varjoteatterista. Varjoteatteri tarkoittaa esitystä jossa yleisön ja näyttelijöiden välissä on kirkas kangas tai muovinen pressu. Valot tulevat kankaan takaa ja täten näyttelijästä näkyy vain mustavarjo yleisölle.


Tehtiin tällä viikolla yhteisprojekti tanskalaisten opiskelijoitten kanssa. Meidät jaettiin kuuteen ryhmään, joka ryhmässä oli muusikoita ja tanskalaisia ja kansainvälisiä opiskelijoita sekasin. Odotin innolla tätä viikkoa, viime keväänä draamankurssilla saí vähän esimakua varjoteatterista, mutta nyt tehtiin pelkästään varjoesitys. Meijän ryhmä oli huippu, kuus muusikkoa eli heti alusta asti päätettiin että tehdään livemusiikkia, ja ensimmäisestä päivästä alkaen huomasi että henkilökemiat toimii. Heti saatiin päätettyä yhteistuumin esityksen teema, vähän toimitustapaa ja siitä se sitten lähti rullaaamaan. Päätettiin tehä esitys Brightside of life, siinä mies ja nainen kohtaa vaikeuksia elämässä ja sitten ne tapaa bussipysäkillä ja rakastuu. Muusikot teki biisin esitystä varten ja siihen yhistettiin kuvat. Mun tehtävä oli vaihtaa kuvia toiseen piirtoheittimeen.
Mahtava esitys tuli, harmi ku on liian iso video että vois tänne lisätä.. Onneks joitain kuvia projektista on! kaikkien ryhmien esitykset oli mahtavia ja mielellään tekisin uudestaan
tämmösen projektin..



Ensi viikolla alkaa jotain tylsää pedagogiikkaan liittyviä luentoja, saa nähä miten ajatukset saa pidettyä kasassa, kuulostaa ainaki tylsältä aiheelta. Kurssin nimiki oli niin monimutkaisesti pitkänkaavan mukaan kirjotettu että huh huh.. Tähän projektiin oli helppo keskittyä kun se oli niin hauskaa ja mukaansa tempaavaa että sitä tehdessä unohti olevansa koulussa..

noo ensi viikosta sitte ensi viikolla! Nyt pitää kiirehtiä psykiatriseen museoon katsomaan miltä siellä näyttää, ja tietysti ensin on seikkailu löytää oikea paikka! :D



Vi ses!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti